Interlopul Emi Pian este înmormântat(VIDEO)

Slujba de înmormântare de la biserică s-a încheiat. Sicriul cu trupul neînsuflețit al interlopului este scos din lăcașul de cult și dus la cimitir.

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, este înmormântat, la 6 zile de la uciderea sa. Trupul neînsufleţit al lui Florin Mototolea a fost depus la capela Bisericii Sfânta Parascheva, deși înmormântarea era programată pentru după-amiază.

Câteva zeci de persoane au însoțit dricul de la casa interlopului până la biserică, iar toți au purtat mască, lucru neașteptat.

Poliţia şi Jandarmeria s-a mobilizat pentru înmormântarea șefului clanului Duduienilor și au stabilit, împreună cu familia, traseul pe care va merge cortegiul funerar.

Emi Pian va fi înmormântat la cimitirul „Tudor Vladimirescu” de pe Șoseaua Antiaeriană. Principalul suspect în uciderea lui Emi Pian, Richard Emanuel Gheorghe, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Richard Emanuel Gheorghe are 26 de ani și este un fost boxer. Bărbatul face parte din temutul clan Rinu, fromat din rivalii clanului Duduianu.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *