Începe festivalul de bere artizanală Craft Beer Festival

Vineri, 17.08.2018 de la ora 16:00 s-a dat startul primei ediții a festivalului de bere artizanală Timișoara Craft Beer Festival, care va reuni 20 de microberării artizanale și doi producători de cidru craft din România.

 Printre cele mai cunoscute branduri de bere craft prezente la festival se numără Ground Zero, Hop Hooligans Deranj sau Sikaru – toate din București, Klausen Burger și Bere a la Cluj din Cluj-Napoca, 1717 (Sibiu), Nemțeana (Piatra Neamț), One Beer Later (Buzău) și producători locali precum Bereta sau Clinica de Bere.

Vor participa și berării cu tradiție în zona artizanală precum Csiki Sor sau Zăganu, dar și cele mai noi microberării din țară – care își vor lansa brandul chiar la acest festival”, transmit, entuziasmați, organizatorii.

La eveniment vor concerta trupe locale, vor avea loc workshop-uri cu berarii artizanali, unde publicul va putea interacționa direct cu producătorii de bere și se vor putea degusta diversele sortimente de bere, iar zona de street food va invita timișorenii să savureze cele mai gustoase preparate. „Și pentru că se impune un eveniment unitar din toate punctele de vedere se adaugă și street food la rețetă: burgers, mâncare cu specific asiatic, deserturi sau mâncare vegetariană. Iar muzica va fi și ea prezentă pe scenă: Blazzaj, Karpov not Kasparov, The Case, dj K-LU, Calibro 45, Rapala, Angel și mulți alții”, mai declară organizatorii.

Organizatorii acestui eveniment sunt: Bibliotheka & Bereta TM cu susținerea Primăriei Municipiului Timișoara.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *