Incendiu la un hotel din Păltiniș

Pompierii au evacuat, joi dimineaţa, peste 100 persoane dintr-un hotel din staţiunea Păltiniş, în urma unui incendiu izbucnit în interiorul zonei SPA, două femei fiind intoxicate cu fum, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu.

Citește și: Interlopul Florin Ghinea, zis Ghenosu, unul dintre cei mai temuți și violenți dintre români va fi extrădat în România

„Printr-un apel venit pe nr. de urgenţă 112, în această dimineaţă, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ‘Cpt. Dumitru Croitoru’ al judeţului Sibiu a fost sesizat cu privire la existenţa unui incendiu izbucnit în interiorul zonei SPA a unei unităţi de cazare tip hotel din staţiunea Păltiniş. S-a intervenit de urgenţă cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, autospeciala de salvare de la înălţime, autospeciala de transport victime multiple şi trei echipaje SMURD. S-a procedat pentru evacuarea unui număr de 106 persoane cazate şi trei angajaţi ai hotelului”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voina.

Potrivit sursei citate, două femei au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean din Sibiu.

„După evaluarea medicală a tuturor persoanelor implicate, două femei de circa 50 şi 20 de ani, intoxicate cu fum, au fost preluate de echipajele SMURD şi transportate la UPU Sibiu. În acest moment, incendiul este localizat şi se lucrează pentru lichidarea acestuia. Intervenţia se află în dinamică”, au mai spus cei de la ISU Sibiu.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *