Incendiu la o sală de sport situată la parterul unui bloc

Un număr de şase persoane, aflate într-o sală de sport de la parterul unui bloc din municipiul Galaţi, au fost evacuate, miercuri, de pompierii militari, după izbucnirea unui incendiu la un apartament situat în vecinătatea acesteia, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), Dan Ionaşcu, scrie Agerpres.

Potrivit acestuia, două autospeciale cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Galaţi au intervenit pentru localizarea unui incendiu izbucnit la parterul unui bloc.

„Când au ajuns la incendiu, focul se manifesta violent la un apartament de la parter, cu degajări masive de fum în zonă. Un echipaj SMURD a fost prezent la eveniment, pentru a asigura primul-ajutor posibilelor victime intoxicate cu fum. Momentan nu sunt victime, locuitorii din bloc sunt sfătuiţi să rămână în interior, cu geamul deschis şi uşile acoperite împotriva fumului din casa scării”, a declarat Ionaşcu.

El a precizat că a existat pericolul exploziei din cauza unei butelii în apartament.

„Au ars numeroase materiale textile, mobilerul dintr-o cameră şi a fost degradat întreg apartamentul. Au fost evacuate şase persoane din sala de sport prezentă la parterul blocului„, a mai menţionat Ionaşcu, conform sursei precizate.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *