În comă, după două accidente în aceeași zi

Un şofer a suferit două accidente în aceeași zi. Bărbatul a căzut cu mașina, de la 10 metri înălțime, în râul Jiu, în județul Hunedoara. După ce a fost preluat de o ambulanță, pentru a fi dus la Spitalul Județean din Timișoara, a suferit un al doilea accident la câțiva kilometri de spital. Salvarea a fost lovită de o altă mașină, condusă de o femeie. Toți pasagerii au fost răniți, unii dintre ei fiind în stare gravă, scrie știri.tvr.ro

Coliziunea s-a produs vineri, în jurul orei 23.00, în localitatea Recaș, la doar câțiva kilometri de Timișoara.

Ambulanța circula cu viteză spre Spitalul Județean pentru salvarea vieții bărbatului accidentat. A fost lovită puternic într-o intersecție de mașină condusă de o femeie, care n-a acordat prioritate.

În urma impactului deosebit de puternic, membrii echipajului au fost răniți, în timp ce șoferița a rămas blocată în propria mașină, până ce a fost eliberată de alți salvatorii veniți la intervenție.

La fața locului au sosit mai multe echipaje de la ambulanță și SMURD care i-au preluat pe răniți, dar și pe victima care a suferit două accidente, ajunsă în comă la spital.

Localnicii spun că în intersecţie au loc frecvent astfel de accidente.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, scrie sursa precizată.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *