Iliescu rămâne în continuare internat

Fostul președinte, Ion Iliescu va rămâne în continuare internat la Spitalul Elias, deși, evoluția stării sale de sănătate este favorabilă, a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului, Silvius Negoiță, conform Mediafax.

“Evoluția este favorabilă, dar rămâne în spital în contextul problemelor cardiace cronice de care suferă domnul președinte. A depășit evenimentul de sâmbătă, evenimentul acut, rămân problemele mai vechi ale dânsului și momentan rămâne internat în spitalul Elias”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiță.

Potrivit acestuia, evoluția stării de sănătate a fostului președinte este lent favorabilă, așa că Ion Iliescu „va mai rămâne cu siguranță câteva zile internat”.

Ion Iliescu este internat la Spitalul Elias din Capitală de vineri, suferind de afecțiuni cardiace.

Fostul președinte s-a prezentat și în iunie la Spitalul Universitar de Urgență Elias din capitală pentru un control de rutină, au declarat atunci pentru Mediafax surse medicale. Reprezentanții spitalului au precizat că fostul șef de stat nu a rămas internat, la acea dată.

Ion Iliescu, în vârstă de 89 de ani, a fost operat, la începutul lunii aprilie la inimă, fiindu-i montate câteva stenturi, una dintre operaţii a fost făcută la Paris în 2007, scrie stiritvr.ro

 

 

sursa foto: kanald.ro

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *