Ilan Laufer și noul său partid

Fostul ministru al Mediului de Afaceri, Ilan Laufer, a lansat, la Cluj-Napoca, proiectul politic Platforma Social Liberală. Potrivit acestuia, obiectivul partidului, aflat în procedură de înființare, este intrarea în Parlament în 2020.

Citește și: Alianța Vestului și cele zero realizări

„Am lansat la Cluj-Napoca Platforma Social Liberală care reprezintă un proiect politic de centru, de orientare social-liberală, pro-europeană și euro-atlantică, și urmăm toate procedurile legale pentru a obține actele privind înființarea partidului. Platforma își propune să devină un factor integrator, să fim un partid care să integreze scena politică românească și să vină cu un proiect special pentru România, cu un nou mod de a face politică. Vom trece de la ideea de ură și dezbinare, instaurată în societatea românească, și ne propunem să punem capăt războiului româno-român. Șansele de a avea candidați la alegerile locale de anul viitor sunt mici, dar căutăm variante să avem candidați, obiectivul nostru numărul unu fiind intrarea în Parlament în 2020.

Ne dorim în această perioadă dublarea veniturilor populației, iar salariul mediu să ajungă la 1600 de euro, pentru a atinge puterea de cumpărare similară cu nivelul Spaniei și Italiei, să avem o lege a repatrierii și integrării unui milion de români din diaspora până în 2025, introducerea serviciului militar după model scandinav, pentru o perioadă de 6 luni, unde tinerii absolvenți de liceu pot învăța ce înseamnă disciplină și unitate”, a spus Laufer.

Proiectul de țară mai prevede digitalizarea completă a interacțiunii cetățeanului cu administrația, după model coreean, lansarea unei consultări naționale privind modificarea imnului de stat, care nu mai face față vremurilor, sau accelerarea procesului de înzestrare a Armatei Române.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *