Ilan Laufer și-a anunțat candidatura la Primăria Capitalei

În mod normal ar fi trebuit să candideze din partea Platformei Social-Liberale (PSL), dar cum au fost mai multe probleme de natură juridică, până la urma candidatura și participarea în alegeri va fi sub sigla Forței Identității Naționale (FIN) al cărui președinte a devenit.

”Dragi prieteni, dragi români, dragi patrioți!

Indiferent cât de infernală și grea este calea libertății pentru acest popor, și credeți-mă că este cumplit de grea, eu mă lupt până la capăt pentru copiii, părinții, bunicii noștri și pentru România.

Startup-ul politic pe care l-am lansat în luna Decembrie a anului trecut sub sigla PSL se bucura de o susținere populară foarte mare la nivel național, ceea ce a speriat pe foarte mulți care se opun unui partid LIBER, unui partid al Oamenilor Liberi, al românilor….și nu al ALTORA.

La foarte scurt timp după lansarea proiectului au apărut și mulți dușmani care au făcut tot posibilul să blocheze acest proiect, construit de oameni pentru oameni și nu pentru susținerea altor interese.

Neavând de gând să cedez și fiind conștient de blocajele care se exercită asupra PSL, am căutat în permanență o variantă de rezervă pentru ca proiectul PSL să meargă mai departe.

Mă bucur să vă anunț că, în urmă cu câteva zile, startup-ul politic PSL și-a găsit, în final, O CASĂ. Această nouă casă se numește Partidul Forța Identității Naționale, partid al cărui președinte am devenit recent.

Pentru că îmi doresc să mergem în alegeri sub sigla PSL, am înregistrat la Tribunalul București alianța “Platforma Societății Libere – PSL” alianța constituită din partidul Forța Identității Naționale și o organizație non-guvernamentală.

Totodată, pentru a respecta legea electorală, pe buletinul de vot va apărea atât denumirea partidului Forța Identității Naționale cât și sigla alianței PSL.”, anunță fostul ministru pe pagina sa de facebook.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *