Igor Dodon recunoaşte că primea bani din Rusia

Presa de peste Prut face public un video în care Igor Dodon confirmă, în fața lui Vlad Plahotniuc, că primea până la un milion de dolari pe lună din Rusia, pentru întreținerea PSRM. Filmulețul a fost difuzat de Publika.MD.

În convorbirea cu liderul PDM, Vlad Plahotniuc, Igor Dodon spune că primea 700 de mii – 1 milion de dolari pe lună de la ruși, dar că de la 1 aprilie finanțarea a fost oprită. Dodon l-a întrebat pe vicepremierul rus Dmitri Kozak, în data de 6 iunie, ce să facă mai departe, având în vedere finanțarea. La rândul său, Kozak i-ar fi i-a promis că va vorbi cu Vlad Plahotniuc, ca să-i dea lui Dodon bani pentru partid. În imagini, Igor Dodon îi spune lui Vlad Plahotniuc câți bani primea lunar din Rusia pentru PSRM.

Citește și: Igor Dodon a desemnat-o pe Maia Sandu pentru funcţia de premier al Republicii Moldova

În continuare, lideru PDM, Vlad Plahotniuc întreabă despre ce sume este vorba, iar Dodon îi spune că de 700-800 de mii de dolari pe lună.
„Sumele sunt mai mari decât cheltuielile pentru întreținerea PDM”, îi răspunde Vlad Plahotniuc.
Într-o altă înregistrare prezentată de Publika, Dodon spune că Rusia promite să închidă dosarele penale pe numele lui Vlad Plahotniuc după ce semnează acordul de federalizare a țării.

 

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *