Hoții au furat sarea folosită la dezăpezire

După ce au furat sarea folosită la deszăpezire, hoții au furat și pubelele în care era ținut materialul antiderapant, în Galați, și au mers cu ele să le vândă. Un bărbat de 32 de ani a fost prins când încerca să vândă o pubelă cu 20 de lei.

Citește și: Ludovic Orbana declarat că informația apărută în spațiul publice „E o minciună gogonată”

Ideea autorităților locale din Galați de a amplasa containere cu material antiderapant nu s-a dovedit a fi prea bună, deoarece în oraș nu a nins, însă pubelele au atras atenția hoților.

Dacă în cazul dispariției pubelelor cu sare, de acum câteva săptămâni, hoțul nu a fost prins, furtul unui container cu material antiderapant a fost identificat. Un bărbat de 32 de ani a fost prins în flagrant când intenționa să vândă pubela cu 20 de lei.

„Hoțul este un bărbat de 32 de ani, polițiștii locali l-au prins în zona halelor din Piața din Micro 17. Persoana în cauză și corpul delict au fost predate polițiștilor Secţiei nr. 3 Poliţie Naţională în vederea continuării cercetărilor”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Galați, Aurelia Bogatu Matei.

Pubelele cu material antiderapant au fost instalate în luna decembrie de Primărie în toate cartierele din orașul Galați. Acestea au fost amplasate în punctele de colectare a deșeurilor cu scopul de a fi folosite de asociațiile de proprietari pentru înlăturarea poleiului.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *