Guvernul negociază, în secret, un nou acord de împrumut cu FMI

”România înglodată în datorii. Guvernul a rămas din nou fără bani şi a negociat în secret un împrumut de un miliard de euro”, sunt dezvăluirile cu care senatorul PNL a aruncat România în aer. Datele au fost prezentate de senatorul Florin Cîțu, de la PNL, pe pagina personală de Facebook, iar postarea a stârnit rapid un lanţ de reacţii de la internauţi. Situația financiara a României este in criza. PSD+ALDE vine cu noi taxe! În ianuarie Teodorovici ne asigură că are bani la buget și nu are nevoie să se împrumute. Se laudă că poate să se finanțeze din banii din trezorerie 6 luni de zile.

Mai mult, recunoaște ca a negociat condițiile acestui împrumut in ultimele luni de zile in SECRET. Adică în perioada când îl acuzam public ca nu are bani pentru plata pensiilor si salariilor.

Orlando a rămas fără bani acum câteva luni de zile. A cheltuit cam tot ce avea in trezorerie. Băncile împrumută statul român la dobânzi foarte foarte mari. Nevoia de finanțare creste de la o luna la alta așa cum o arată cifrele oficiale ale execuției bugetare. După primele 4 luni deficitul bugetar a explodat – 11.4 miliarde lei !!! Adică in primele 4 luni guvernul a trebuit să se împrumute 11.4 miliarde lei doar pentru a plătii facturile curente.

Citește și: Traian Băsescu supărat după ce mai multe documente au ajuns în presă

PSD + ALDE vor lua împrumuturi din ce in ce mai mari in perioada următoare. În schimbul dobânzilor mai mici de la BM și FMI(?) PSD+ALDE vor creste taxele pentru romanii cu venituri medii și mari ”.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *