Guvernul alocă banii primarilor PNL

Bugetul pe 2020 al Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei ar putea fi suplimentat cu 500 milioane lei, din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, potrivit unui proiect de Hotărâre de Guvern publicat în dezbatere de minister, potrivit news.ro.

”Se aprobă suplimentarea bugetului Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, pe anul 2020, la capitolul 70.01 ‘Locuinţe, servicii şi dezvoltare publică’, titlul 51 ‘Transferuri între unităţi ale administraţiei publice’, cu suma de 500 milioane lei, din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2020, reprezentând credite bugetare, pentru finanţarea Programului Naţional de Dezvoltare Locală etapele I şi II”, arată proiectul în dezbatere.

Ordonatorul principal de credite răspunde de modul de utilizare, în conformitate cu dispoziţiile legale, a sumei alocate.

”Eventualele sume rămase neutilizate până la sfârşitul anului se vor restitui la bugetul de stat, conform legii”, mai arată documentul.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *