Gratuitate până la sfârșitul anului pentru elevi la transportul public

În ședința CLM Arad de miercuri se va propune prelungirea gratuității  pe mijloacele de transport public din municipiul Arad, pentru anumite grupe de cetățeni.

La articolul I se spune, din proiectul de hotărâre se spune: „Copiii preșcolari, elevii ciclului primar și gimnazial, elevii ciclului liceal și postliceal, elevii școlilor profesionale,  cursuri de zi,, care frecventează unitățile de învățământ de pe raza municipiului Arad, beneficiază de gratuitate la transportul public local desfășurat cu tramvaiele și autobuzele pe raza municipiului Arad, pe tot parcursul anului calendaristic“.

De asemenea , vor mai beneficia de gratuitate  persoanele cu vârsta peste 70 de ani, cu domiciliul sau reședința în municipiul Arad, conform Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Arad nr. 123/2019, modificată cu Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Arad nr. 183/2019;  pensionarii cu domiciliul sau reședința în Municipiul Arad, care au venitul lunar mai mic de 1200 lei, conform Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Arad nr. 123/2019 modificată cu Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Arad nr. 183/2019;  donatorii de sânge, cu domiciliul sau reședința în municipiul Arad și   beneficiarii de ajutor social.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *