Generalul Florian Coldea tot mai des la Monte Carlo

Generalul Florian Coldea nu este tocmai în rezervă. Oficial, preda câteva cursuri la Univestatea Babeș- Bolyai. A fost adus la Cluj de un anume Adrian Ivan, profesor al Facultății de Istorie, care în mod ciudat a fost numit apoi de Eduard Hellvig tocmai rectorul Academiei SRI, scrie psnews.ro.

O perioada Coldea a stat în umbra. A fost văzut apoi alături de tot “grupul de la Cluj” la înmormântarea socrului lui George Maior. De câteva luni însă comunitatea afaceriștilor dâmbovițeni care dețin proprietăți la Monte Carlo (așa- zisul grup de la Monaco) vorbește în șoaptă despre prezența tot mai deasa a generalului în principatul monegasc, locul de joaca al miliardarilor lumii. Câștiga atât de mult un pensionar de la SRI?, se întreabă miliardarii romani, dintre care mulți au fost executați tocmai de binomul SRI – DNA.

Informația a fost confirmată oficial de fostul colonel SRI Daniel Dragomir, cunoscut ca un apropiat al lui Coldea până în 2013, când a fost scos din SRI, extragere urmată de anchetarea și arestarea lui în două dosare penale. Dragomir poate fi o sursa interesata, este adevarat, căci acum el clamează antipatia față de Coldea fără sa explice credibil de ce s-au certat, mai ales că amândoi au făcut parte din echipa care a acționat în Irak pentru eliberarea jurnaliștilor răpiți. Însă, cum spun cei din SRI, importantă este informația, nu neapărat interesul celui care o furnizează, scrie psnews.ro.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *