Furtunile au făcut dezastru în Timiș

Mai mulți copaci au căzut pe străzi, bucăţi de tablă au fost desprinse de pe clădiri și 5 drumuri, DN7, DN79, DN69, DJ 709 și DJ 709E, au fost blocate sau doar afectate din cauza unei furtuni, în noaptea de duminică spre luni, în Arad și Timiș, potrivit Mediafax.

Carmen Dan vrea să recupereze peste 200.000 de lei de la fosta şefă a DNA

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, în noaptea de duminică spre luni s-au gestionat 22 de apeluri de urgență în urma codulul portocaliu de vânt. Mai mulți copaci și stâlpi de electricitate au căzut pe drumuri în șase locații, iar la celelalte locații au intervenit serviciile voluntare.

„14 solicitări în urma fenomenelor meteo periculoase (copaci și fire de curent căzute și elemente acoperiș), un accident în Comloș si un incendiu casă Dudești Noi”, au spus, referitor la intervențiile avute, reprezentanților Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiș. Furtuna puternică a oprit Festivalul Embargo care se desfășura în localitatea Dudeștii Vechi.

Ploaia puternică a inundat stadionul, corturile organizatorilor au fost rupte de vântul puternic, iar alimentarea cu energie electrică a fost oprită în Sânnicolau Mare, la Ciacova, dar și pe mai multe străzi din Timișoara

Sursa foto: presalert.ro
Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *