Furtuna a făcut dezastru în București

Traficul feroviar din zona Capitalei a fost afectat, joi, de vremea nefavorabilă. Circulația trenurilor a fost oprită pe liniile spre Chiajna, Lehliu și Chitila din cauza fluctuațiilor de tensiune din sistemul de alimentare cu energie electrică. Potrivit reprezentanților CFR, traficul feroviar a fost afectat de vremea nefavorabilă pe relațiile spre Chiajna, Lehliu și Chitila.
Citește și: Administraţia Naţională de Meteorologie a emis sâmbătă seara noi avertizări cod portocaliu de ploi torenţiale, vijelii şi grindină„Traficul feroviar a fost afectat de vremea nefavorabilă pe relațiile București Nord – Chiajna, București Nord – București Băneasa – Lehliu și București Nord – Chitila, unde circulația trenurilor a fost oprită temporar din cauza fluctuaților de tensiune înregistrare în sistemul de alimentare cu energie electrică. În acest moment se intervine cu drezina pantograf între București Nord și Chitila, singura zonă rămasă încă fără tensiune în linia de contact. Personalul de specialitate verifică firul de contact și intervine pentru remedierea deranjamentelor înregistrate din cauza furtunii”, au transmis reprezentanții CFR.

Până la finalizarea intervențiilor pe segmentul București Nord – Chitila, următoarele trenuri staționează temporar: 15934 în Buftea, 1529 în Crivina, 1755 în Chitila, 347-2 și 16044 între Chitila și București Nord.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *