Fostul şef FRF, Mircea Sandu, a fost trimis în judecată de DNA pentru luare de mită

Fostul președinte FRF, Mircea Sandu, a fost trimis în judecată de DNA pentru luare de mită. Alături de acesta, a fost trimisă în judecată și soția sa, Elisabeta Sandu, sub acuzația de complicitate la luare de mită.

Procurorii susțin că la data de 2 octombrie 2009, Mircea Sandu, în calitate de președinte al Federației Române de Fotbal, beneficiind de ajutorul soției sale Sandu Elisabeta, a primit cu titlu de mită, suma de 724.000 lei, de la două persoane fizice, una fiind reprezentanta unei societăți de avocatură. Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție au dispus trimiterea în judecată a inculpaților:

SANDU MIRCEA, la data faptelor președinte al Federației Române de Fotbal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de luare de mită și SANDU ELISABETA, soția primului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la luare de mită.

În baza acestor contracte, în cursul anului 2011, societatea de avocatură a obținut de la Federația Română de Fotbal suma de 11.705.626 lei.

Sursa foto: TVR

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *