Fostul șef ANI, Horia Georgescu, acuzații la adresa judecătorului Ana Maria Trancă

Fostul șef ANI, Horia Georgescu, susține că a aflat cu stupefacție că un document esențial din dosarul său, aflat la Curtea de Apel București, a fost ținut secret de către judecătoarea Ana Maria Trancă. 

Citește și: https://stiriinfo.ro/m-from-minerva-and-maior-to-the-marionette/

„Am aflat azi cu stupefacție că un document esențial din dosarul meu de la Curtea de Apel București a fost ținut secret de către judecătoarea Ana Maria Trancă, cea care a dispus, în total dispreț al legii, să mă condamne, după un lung șir de abuzuri la adresa mea. Documentul este un „plic lipit (secret)”, care i-a parvenit judecătoarei Trancă pe 26 mai 2015, de la Înalta Curte de Casație și Justiție, când eu eram în arest în dosarul judecat de Trancă. Ce conținea acel plic? Care era expeditorul real? De ce ar fi avut nevoie Trancă să primească un plic „secret”? Cum e posibil ca un document dintr-un dosar să fie „secret”, adică să nu fie pus la dispoziția părților din dosar? Toate aceste întrebări care nu au un răspuns în acest moment nu fac decât să indice ca fiind și mai suspect comportamentul judecătoarei Trancă, un comportament oricum aberant de-a lungul întregului meu proces. Erau în acel „plic” indicații juridice? Erau acolo ordine transmise de la o instituție a statului? Era o strategie juridică de urmat? Părțile din acest dosar trebuie să aibă acces direct și neîntârziat la acel „plic lipit (secret)” care poate explica mizeriile făcute de Trancă și, mai mult, poate și trebuie să ducă la acțiuni împotriva unei judecătoare cât se poate de părtinitoare.

PS Se întregește tabloul referitor la cum a ajuns dosarul meu “aleator” pe masa acestei judecătoare. Asta face obiectul unui dosar penal privind manipularea sistemelor informatice”, a scris Horia Georgescu pe pagina sa de facebook.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *