Finala supercupei Spaniei se va disputa între Atletico Madrid și Real Madrid

Atletico Madrid a învins, joi, pe FC Barcelona, cu scorul de 3-2, și va disputa finala Supercupei Spaniei cu Real Madrid duminică.

Lionel Messi a declarat că FC Barcelona trebuie să se îmbunătățească și să înceteze să mai facă „greșeli copilărești” în restul sezonului, după ce echipa sa a fost eliminată în semifinalele Supercupei Spaniei.

„E păcat, am jucat bine, am controlat meciul, am dominat și am atacat tot timpul. Am pierdut în urma anumitor greșeli, când Atletico era aproape învinsă. În mai puțin de 10 minute au întors un meci pe care trebuia să îl tranșăm în favoarea noastră. Avem multe lucruri de îmbunătățit și suntem conștienți de acest lucru, dar și de faptul că nu am făcut lucrurile așa cum ne-am fi dorit sau așa cum am fi putut. Nu trebuie să mai facem astfel de greșeli copilărești”, a declarat Messi, potrivit Marca.

De asemenea, atacantul argentinian a transmis un mesaj fanilor care sunt nemulțumiți de antrenorul Ernesto Valverde: „Când pierzi și obiectivele nu sunt atinse, e normal ca oamenii să vorbească. Trebuie să fim mai uniți ca niciodată, să devenim un grup puternic și să mergem înainte. E o situație dificilă, mai ales că am ratat un trofeu pe care ni-l doream, dar trebuie să mergem înainte și să continuăm să ne dezvoltăm”.

Madrilenii au deschis scorul prin Toni Kroos, în minutul 15, mijlocașul german marcând direct din corner. Formația din capitala Spaniei și-a majorat avantajul în minutul 39, după o reușită semnată de Isco. În partea secundă, madrilenii au dus scorul la 3-0, după golul lui Luka Modric, din minutul 65, când croatul a înscris cu o execuție spectaculoasă din interiorul careului.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *