Fetiță de 10 ani căutată, după ce a dispărut de acasă

Polițiștii din Ilfov sunt în căutarea unei minore de 10 ani, după ce părinții au reclamat faptul că fetița a dispărut. Fetița este căutată acum de zeci de polițiști, scrie dcnews.ro

„Poliția orașului Popești Leordeni a fost sesizată în mod direct de către parinții unei minore de 10 ani, cu privire la faptul că aceasta a plecat în jurul orelor 11:00 de la domiciliu și nu s-a mai întors. Polițiștii din Popești Leordeni, sprijiniți de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Rutier, crimnaliști și jandarmi efectuează la acest moment activități specifice de căutare a minorei. De asemenea, este folosit și câinele de urmă.

Copila are următoarele semnalmente:  înălțime 120-130, par negru, lung până la nivelul umerilor, prins în coadă, ochi caprui.

La momentul dispariției era îmbrăcată cu bluza alba cu inscriptia „New York” ,pantaloni negri, încălțată cu espadrile gri.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana disparută sunt rugate să apeleze numarul unic de urgență 112 sau cea mai apropiata unitate de politie”, anunță Poliția Ilfov. conform sursei precizate.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *