Femeie atacată și rănită de un urs

O femeie din județul Hunedoara a fost rănită grav după ce a fost atacată, marţi, de un urs în timp ce se afla cu vitele pe o păşune din vecinătatea unei păduri, victima a fost transportată la Spitalul de Urgenţă din Petroşani, scrie Agerpres.ro

Femeia în vârstă de 50 de ani, din satul Ohaba-Ponor, în apropiere de Hațeg, a fost atacată de un urs, care a ieșit din pădure, în timp ce femeia se afla cu vitele la păscut pe o pășune.

Potrivit primelor date ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, ursul ar fi ieşit din pădure şi a atacat-o pe victimă, aceasta suferind mai multe răni la mâna şi piciorul stâng.

Pentru salvarea victimei, un echipaj SMURD de la subunitatea ISU din comuna Baru a intervenit la faţa locului, paramedicii fiind nevoiţi să parcurgă o parte din distanţă cu un autovehicul cu tracţiune integrală şi apoi pe jos.

„Echipajul de prim ajutor i-a acordat femeii îngrijirile medicale care s-au impus, iar după ce victima a fost stabilizată şi sângerarea a fost oprită, a fost transportată până la o ambulanţă cu medic, care a preluat-o pentru a fi transportată la spitalul din Petroşani”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda.

Satul Ohaba-Ponor face parte din comuna Pui şi este situat la limita Parcului Natural Grădiştea Muncelului-Cioclovina, scrie sursa precizată.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *