Eugen Teodorovici: Rolul meu în campanie va fi unul cheie

Ministrul Finanţelor Publice și preşedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a declarat la evenimentul de lansare al candidaturii Vioricăi Dăncilă, organizat la Romexpo, că rolul său în campania pentru prezidenţiale a social-democraţilor va fi unul „cheie”, scrie Agerpres.

„Unul cheie, o să vedeţi, urmăriţi campania şi o să vedeţi, o să vă prindeţi”, a declarat Eugen Teodorovici, sâmbătă, la Romexpo, întrebat care va mai fi rolul său în campania pentru prezidenţiale a candidatului PSD, Viorica Dăncilă.

Întrebat dacă o va mai însoţi pe Dăncilă în deplasările în teritoriu, el a spus: „Şi în deplasările dânsei şi o să mai am şi deplasările mele cu echipele care se vor organiza pe acest important subiect”.

El a reluat că în această perioadă, de după moţiunea de cenzură, nu au fost colegi care să-i solicite să facă „un pas în spate” sau „suspendarea”.

„Dacă aveţi cunoştinţă de aşa ceva, să-mi spuneţi şi mie. Nici măcar suspendarea, culmea. Dacă ar fi fost ceva de genul acesta, imediat, nici nu apucau să închidă guriţa că puneam pe masă a mea demisie”, a completat Teodorovici.

Preşedintele executiv al PSD a fost prezent la evenimentul de lansare a candidaturii la alegerile prezidenţiale a Vioricăi Dăncilă, dar nu s-a aflat printre vorbitorii care s-au adresat membrilor şi simpatizanţilor PSD din pavilionul central de la Romexpo, scrie sursa precizată.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *