Eugen Teodorovici, afirmă că în doar două săptămâni reprezentanţii Opoziţiei îşi vor demonstra incompetenţa

Preşedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, afirmă joi, după căderea Guvernului, că în doar două săptămâni reprezentanţii Opoziţiei îşi vor demonstra incompetenţa, în vreme ce, spune el, realizările PSD nu pot fi egalate.

„Ceea ce s-a întâmplat astăzi (în Parlament la moțiune – nr.) arată nu doar indiferența ci, mai ales, iresponsabilitatea acelor politicieni care au arătat cu ușurință că sunt un produs comercial, negociat ca la tarabă. Au înțeles să pună, înaintea interesului celor care i-au trimis în Parlament, interesul personal sau, cel mult, pe cel de partid.

Le acord vreo două săptămâni celor din opoziție pentru a-și dovedi incompetența în fața românilor. Doar două săptămâni!

Din păcate, factura acestui act al opoziției, al unor oameni mânați mai curând de motivații personale decât de dorința de a face bine și, mult mai grav, al unor înalți oficiali mânați de lăcomie sau lașitate și nu de loialitate față de țară sau națiune, va fi plătită chiar de către cei care i-au trimis în Parlament și în conducerea statului român.

Am convingerea că realizările PSD nu vor putea fi egalate. Și, din nefericire, mai am convingerea că incompetența și lipsa de viziune a unor aventurieri în oceanul politicii românești vor face ca nava, adusă pe linia de plutire și în direcția cea bună prin măsurile luate în timpul guvernării PSD, să fie din nou în pericol de a eșua sau, și mai rău, de a se scufunda, fără nicio șansă de ieșire la suprafață”, a scris Teodorovici joi seară pe pagina sa de Facebook.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *