Dosarul angajărilor fictive

Liviu Dragnea se va prezenta pe 8 octombrie din nou în fața Înaltei Curți de Casație și Justiție în Dosarul angajărilor ilegale de la CJ Teleorman! Se vor judeca recursurile inițiate atât de DNA și de Liviu Dragnea. Toni Neacșu, fostul avocat al Bombonicăi Prodana, a precizat, la Antena 3, că Dragnea nu mai poate plăti prejudiciul, acesta trebuia să fie plătit înainte de primul termen de judecată. În același timp, Toni Neacșu a precizat că Liviu Dragnea nu era în situația de a putea plăti prejudiciul.

„Situația domnului Dragnea nu e deloc bună. Nu, situația dumnealui nu permite, trebuia plătit până la prima judecată. Perioada faptelor săvârșite de dumnealui nu permite această ipoteză. Dumnealui nu putea plăti prejudiciul.” a spus Toni Neacșu, la Antena 3.

Cât despre ce urmează să se întâmple la ședința de judecată din 8 octombrie, Toni Neacșu a afirmat: „Motivarea nu a fost comunicată părților, se reia judecata, se poate întinde mai mult sau mai puțin, depinde de apărările care se vor face. În momentul de față, DNA a atacat hotărârea, avocații, părțile au atacat hotărârea.”

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *