Dosar penal deschis în cazul macaralei prăbușite peste o mașină în București

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 a deschis un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, distrugere, neluarea şi respectiv nerespectarea normelor de securitate şi sănătate în muncă, în cazul macaralei care s-a prăbuşit sâmbătă peste o maşină, scrie Agerpres.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei, a fost efectuată cercetarea la faţa locului de către specialişti criminalişti şi poliţişti ai Serviciului Omoruri, până în prezent fiind audiate mai multe persoane.

În anchetă au fost cooptaţi specialişti din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Bucureşti, Inspectoratului de Stat în Construcţii, precum şi ai Inspecţiei de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune şi Instalaţiilor de Ridicat.

Braţul unei macarale s-a prăbuşit, sâmbătă dimineaţă, peste un autoturism în care se aflau 4 bărbaţi, în strada Matei Millo, în zona Universitate.

Conform ISU, trei dintre bărbaţi au ieşit după momentul impactului, iar cel de-al patrulea a fost extras, în stare de inconştienţă, fiind intubat şi transportat la Spitalul Universitar, conform sursei precizate.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *