Doi bărbați bătuți până la leșin pe terasa unui bar din Vâlcea (VIDEO)

În Racoviţa, judeţul Vâlcea, o grupare de bărbaţi certaţi cu legea a terorizat o comunitate. Ultimul episod sângeros s-a consumat la finele săptămânii trecute, când un tată şi fiul acestuia au căzut victime pumnilor şi picioarelor agresorilor. Doi dintre cei trei bătăuşi au fost prezentaţi marţi, 11 iunie, judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă, scrie Adevărul.

Citește și: Scandal în Israel între Patriarhia de la Ierusalim și justiție

În imagini se văd mai mulţi bărbaţi împărţind pumni, picioare, capete, folosindu-se de tot ce le pică în mână: mătură, coasă, bidoane, dar şi cum clienţii, printre care şi copii, fug speriaţi când văd că episodul escaladează. Bătaia are loc pe terasa unui bar, iar cei din local se văd nevoiţi să închidă uşa, ca să nu fie părtaşi la violenţe. Mai mulţi localnici încearcă fără succes să îi calmeze pe agresorii care par să se creadă într-un film de acţiune.

„Normal că îi filmez, să îi vadă poliţia”, se aude vocea unei tinere pe fundal care cere să fie chemată poliţia, în timp ce urlă la agresori să nu mai lovească.

„L-au leşinat pe omul ăsta pe scări. Băi, nu mai daţi, că e plin de sânge, vă rog eu frumos. Vai… a luat coasa! Îi dă cu coasa! Doamne, ce frică îmi este”, se mai aude aceeaşi voce pe fundal.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *