Doi afaceriști au fost reținuți în cazul unui tir încărcat cu televizoare care a dispărut

Patronul unei firme din Argeș, victima unei înșelăciuni, oferă o recompensă de 50.000 de euro celor care îl ajută să dea de urma unui TIR încărcat cu televizoare, în valoare de 200.000 de euro, care a dispărut. Polițiștii fac, în acest caz, cercetări pentru înșelăciune.

Citește și: Un elefant exploatat pentru a transporta turiști, a murit de epuizare

Purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș, Mădălina Epure, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că în acest dosar de înșelăciune au fost făcute, vineri, percheziții în Argeș, dar și în județul Dâmbovița.

Două persoane au fost reținute în urma descinderilor, fiind ridicate și mai multe bunuri, a mai anunțat Mădălina Epure. Este vorba despre cei doi patroni ai firmei din Dâmbovița care deține TIR-ul în care s-au încărcat televizoarele.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că patronul din Argeș a semnat un contract cu o firmă din Dâmbovița pentru transportul unor televizoare de la Chiajna în Franța. TIR-ul încărcat cu marfă nu a mai ajuns la destinație, iar omul de afaceri din Argeș a depus plângere penală.

În acest caz există suspiciuni că televizoarele au fost vândute pe piața neagră. În plus, patronul firmei din Argeș a decis să ofere o recompensă de 50.000 euro celor care ajută la găsirea TIR-ului, dar și a aparaturii.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *