Doctorii ar fi refuzat să opereze o femeie gravidă iar copilul a murit

O situație absolut halucinantă s-a petrecut la Spitalul Județean din Alba Iulia. O femeie însărcinată, căreia îi sosise sorocul, a venit la spital, dar medicii au preferat să o țină în izolare pentru că nu avea făcut testul pentru coronavirus.

Familia acuză faptul că medicii au refuzat să îi facă operația de cezariană, iar femeia a fost lăsată să se chinuie o noapte întreagă, pânâ când a venit testul Covid-19.

Într-un final, testul a venit negativ, medicii au operat-o pe femeie, dar fătul a murit 2 zile mai târziu, informează Ziare.com.

Cei de la Spitalul Județean susțin că femeia ar fi fost operată în regim de urgență.

„Nasterea a avut loc vineri, prin operatie cezariana de urgenta, nou nascutul primind scorul Apgar de 2 a fost transferat de urgenta la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Oradea la sectia Neonatologie, cu elicopterul, deoarece la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu si la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures nu au fost locuri disponibile.

Operatia de cezariana s-a facut de urgenta, inainte de a primi rezultatul testului COVID, cu precautiunile necesare. Mama este in Alba Iulia, rezultatul testului COVID fiind negativ. Femeia insarcinata a venit cu membrane rupte, a fost monitorizata pentru nastere normala, dar cand starea fatului s-a agravat, s-a intervenit prin cezariana”, a transmis Spitalul Judetean de Urgente Alba.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *