Directorul Spitalului Victor Babeș și-a plătit publicitate în pandemie

Mii de timișoreni, și nu numai, au donat bani pentru spitalul Victor Babeș din Timișoara. Se întâmpla la începutul pandemiei, când medicii de aici se plângeau că nu au echipamente și bani pentru a trata pacienții.

Mulți au sărit să susțină financiar unitatea medicală care doar câteva luni mai târziu ajungea să cheltuie 15.000 de lei pentru ca managerul să se vadă subiect de știre.

Cu un SMS la numărul 8841, cu textul „donatie” puteți direcționa 2 euro către Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara, locul unde, zi de zi, se duce lupta cu coronavirusul, fiind unitatea sanitarăî din Vestul țării unde sunt internați pacienți cu COVID-19 din Timiș, Arad, Caraș-Severin și Hunedoara, scria publicația timișoreană Tion.ro. în luna martie.

„Persoanele care doresc pot da SMS la numărul 8841 pentru a ne ajuta să ne dotăm cu echipamente corespunzătoare în lupta împotriva pandemiei de coronavirus. Mulțumim comunității pentru susținere”, a declarat doctorul Cristian Oancea, director medical al Spitalului de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara. În luna martie, unitatea medicală era condusă de Voichița Lăzureanu, care însă a fost schimbată din funcție de PNL, în locul ei fiind numit director Oancea, cel care a plătit promovare în presă.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *