Directorul demis al proiectului „Laserul de la Măgurele”, Nicolae Zamfir, susține că nu înțelege de ce a fost demis de ministrul Educației

El arată că au fost încălcate mai multe ordine de ministru, iar demiterea sa a fost făcută fără a-i fi oferită vreo explicație.

”Nu am înțeles de ce am fost demis. Ordinul de demitere nu conține absolut nicio motivație. Este anulat un ordin care a fost dat de Ministerul Educație în urmă cu câteva luni prin care mi se prelungea un mandat în urma concursului pe care l-am dat în 2016.

De fapt, se anulează mai multe ordine care au fost date între februarie și august, pentru că au fost și ordine de numire a noului consiliu de administrație. Deci, câteva luni nu s-a pus problema și acum am fost demis. M-a sunat să mi se spună că a fost semnat ordinul de demitere. Atât! Fără nicio explicație!

Am căutat să înțeleg. De fapt, în ultimele luni am căutat să înțeleg ce este în spatele unei campanii de denigrare pe toate planurile: a mea personală, a institutului, a centrului – asta a fost cel mai grav lucru și ne-am gândit și eu și colegii mei de unde vine această denigrare a programului științific”, a spus Nicolae Zamfir, informează Antena 3.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *