Directoarea unei școli acuzată că ar fi bătut cu pumnii și picioarele un elev de 10 ani

Directoarea unei școli din județul Satu Mare, este acuzată de mai mulți părinți și elevi că ar fi agresat cu mâinile și picioarele și ar fi rupt tricoul unui elev, în vârstă de circa zece ani, pe motivul că ar fi fost indisciplinat și s-ar fi legat de fiica acesteia.  Femeia este și învățătoare la clasa a IV-a, din care face parte și copilul pe care l-a agresat, scrie satmareanul.net

Incidentul ar fi fost confirmat de către inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare, Călin Durla, care spune că mai mulți elevi și părinți au reclamat cazul, scrie presasm.ro.

Inspectorul mai specifică faptul că directoarea acuzată se apără, aceasta declarând că nu l-ar fi lovit pe minor, iar tricoul i s-ar fi rupt în timp ce învățătoarea ar fi încercat să îl prindă, să nu cadă. Directoarea se mai plânge că minorul ar avea un comportament.

Conducerea Inspectoratului Școlar Județean a trimis de urgență, vineri, un inspector de specialitate la fața locului. Ancheta oficială se va face luni, pentru a se stabili ce s-a întâmplat cu exactitate. Călin Durla precizează că dacă cele relatate ar fi adevărate, ”directoarea își va schimba funcția”.

”Sincer vă spun, noi am aflat de la sătmăreanul (satmareanul.net, n. red.). Părinții și copiii spun una, directoarea spune cu totul alta. Adică, neagă. Este clar, totuși, că a avut loc un incident. Astăzi s-a deplasat la Călinești Oaș un inspector de specialitate. Luni vom deschide o anchetă oficială”, a spus Călin Durla pentru PresaSM. 

 

 

 

surs foto: adeverul.ro

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *