Din păcate, doi bărbați au decedat la mare

Șaptesprezece persoane au fost în pericol de înec pe litoralul românesc, iar doi bărbați au decedat, anunță luni ISU Constanţa, trăgând un semnal de alarmă.

„O imagine care vorbește de la sine. Una dintre familiile distruse, paramedici care, după zeci și zeci de minute în care au luptat sa salveze o viata, pleacă capul în fața neputinței.
Numai în acest week-end pompierii paramedici cu ambulanțe SMURD, șenilate, echipaje medicale cu ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță, scafandrii inspectoratului, un echipaj aer-medical, salvamari au depus eforturi susținute pentru cautarea/salvarea/acordarea primului ajutor medical pentru 17 persoane aflate în pericol de înec pe litoralul românesc.
Din păcate, doi bărbați au decedat!
Este o imagine pe care, din păcate, am văzut-o din ce în ce mai des.
Nu trebuie decât sa fim atenți la steagurile arborate de către salvamari, sa le ascultam sfaturile când ne spun sa nu intrăm în mare sau când spun sa nu ne îndepărtăm.
Totul depinde numai de noi!!! Haideți sa fim responsabili!! Atunci când încercăm sa facem acte de teribilism singura imagine pe care trebuie sa o avem în fata ochilor este aceea a copiilor /părinților /prietenilor noștri care rămân în urmă
Viata e frumoasa, merita trăită responsabil!
(Foto-arhiva)”, este mesajul postat de ISU Constanța pe pagina sa de Facebook. 

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *