Deputatul PSD Liviu Pleșoianu o atacă pe dur Viorica Dăncilă: „PSD e un partid capturat acum. Alături de oameni, îl vom elibera de voi”

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu o atacă pe Viorica Dăncilă și le spune colegilor care se află acum în fruntea partidului de guvernământ că va lupta cu ei. Într-un mesaj postat pe Facebook, parlamentarul își întreabă colegii dacă au curaj să facă un congres acum.

Viorica Dăncilă a început eliminarea oamenilor apropiați lui Liviu Dragnea

„Nu „am fost plecat nouă ani” din galaxie, precum doamna Dăncilă. Am fost pe aici, pe meleaguri. Și știu exact din cine e constituit „statul paralel” și cum funcționează. Ca atare, fără sofisticării, le spun ferm celor care s-au cocoțat la vârful PSD: lupt cu voi până la capăt! Ați predat cu arme și muniții acest partid! V-ați predat acelui stat paralel care, desigur, nu există, dar care vă face să vi se dezlege brăcinarii și să rămâneți fără izmene! Un partid fără izmene, asta e acum PSD-ul condus de voi, impostorilor!

Aveți curaj să faceți congres acum? Hai să vă vedem, principialilor! Aveți curaj să mă înfruntați PUBLIC în fața oamenilor care ne-au votat și în 2012, și în 2016 cu speranța că vom fi oameni de fier, nu oameni de mămăligă!? Eu lor le sunt fidel, nu vouă, impostori fricoși!

PSD e un partid capturat acum. Alături de oameni, îl vom elibera de voi. Hai, Congres! Dacă nu-l organizați, înseamnă că vă e frică să ne înfruntați…

Fie să FIM oameni, nu râme!” a postat deputatul pe Facebook.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *