Depozit de nuci creat de veverițe sub capota unei mașini

Doi soți din Statele Unite, au descoperit sub capota mașinii lor o cantitate impresionantă de nuci și iarbă, adunate de veverițe, drept provizii pentru iarnă, scrie Reuters, preluat de Agerpres.

Holly Persic se îndrepta către o bibliotecă din comitatul Allegheny, situat în statul Pennsylvania, când a observat că autovehiculul pe care îl conducea se comportă neobişnuit.

”Soţia mea m-a sunat de la Northland Library şi mi-a spus că maşina ei mirosea ca şi cum ar fi luat foc şi scotea un sunet ciudat”, a declarat Chris Persic într-un mesaj publicat pe Facebook, devenit apoi viral.

Femeia a deschis capota şi a descoperit că zona motorului era plină cu nuci înfăşurate în iarbă, probabil depozitate de veveriţe în timpul weekendului, când maşina fusese parcată afară.

„Chris a petrecut aproape o oră îndepărtând ”peste 200 (nu e o exagerare) de nuci şi iarbă de sub capotă”, după cum a indicat el mesaj.

Cuplul nu a părut deranjat de acest incident şi chiar a glumit pe seama lui. ‘‘Cu siguranţă, o veveriţă-nevastă este supărată acum şi se întreabă unde au dispărut nucile”, a adăugat bărbatul, scrie aceeași sursă.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *