Darius Vâlcov a fost amendat și la Targu Jiu

Fostul consilier al premierului Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov, a fost sancționat, marți, de polițiștii locali din Târgu-Jiu, după ce și-a parcat mașina într-un loc nepermis. El a primit o amendă de 290 de lei înainte să înceapă procesul în care este acuzat de instigare la dare și luare de mită, conform Mediafax.

Citește și: Accident pe A1, din cauza unui cal

Fostul consilier al premierului Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov, a fost sancționat, marți, de polițiștii locali din Târgu-Jiu, după ce și-a parcat mașina într-o intersecție din apropierea Tribunalului, blocând astfel trotuarul.

Darius Vâlcov, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că a parcat mașina în zona unei intersecții pentru că nu ar fi găsit un loc de parcare.

„Nu era niciun loc. Când am venit, nu era absolut niciun loc. O să primesc sancțiunea și nu e niciun fel de problemă”, a spus Darius Vâlcov.

„Va primi două puncte amendă, două puncte la permis”, a precizat unul dintre polițiștii locali.

După ce a primit amenda, Vâlcov a plecat la Tribunalul Gorj, unde a început procesul, în jurul orei 16.00. Fostul consilier al premierului Viorica Dăncilă este acuzat de instigare la dare şi luare de mită, procurorii având informaţii că Vâlcov ar fi mituit un funcţionar din cadrul Oficiului de Cadastru.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *