Dacian Cioloș va face o nouă plângere la Consiliul Naţional al Audiovizualului

 Dacian Cioloș va face o nouă plângere la Consiliul Naţional al Audiovizualului privind emisiunea „Viaţa Satului” de la TVR, în care a fost prezent pentru a doua oară preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

„Liviu Dragnea, în calitate de preşedinte PSD, a folosit astăzi pentru a doua oară în ultimele săptămâni emisiunea „Viaţa Satului” de la TVR pentru a-şi face campanie electorală mascată din bani publici. Campania cu noi promisiuni de propagandă PSD pentru agricultori a fost difuzată pe un spaţiu de emisie folosit ilegal – pentru că „Viaţa Satului” nu este o emisiune de dezbateri şi promovare electorală. După prima emisiune, am făcut plângere la CNA, însă iată că Liviu Dragnea e deja recidivist şi vom mai face una, pentru că îmi amintesc cum TVR foloseşte un dublu standard”, a scris Dacian Cioloş, pe Facebook.

El reaminteşte că „în campania electorală din 2016, TVR a oprit de la difuzare o emisiune „Viaţa Satului”” la care el a participat în calitate de prim-ministru independent „motivând cu ‘evitarea oricăror interpretări în campania electorală'”, deşi el nu era competitor electoral. „Din păcate, televiziunea publică a derapat, de această dată, grav în braţele PSD şi ale lui Liviu Dragnea”, a mai scris Dacian Cioloş.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *