Cum se vor finaliza contractele rupte de Răzvan Cuc

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că îl va întreba pe ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, dacă actualul director al CNAIR, Narcis Neaga, mai este util în sistem. După ce a auzit aceste declarații, Neaga a ieșit la rampă și a anunțat că CNAIR, prin intermediul companiei din subordine, va finaliza lucrările în cadrul acelor proiecte care au fost întrerupte prin rezilierea contractului cu cei care câștigaseră licitațiile.

”S-a vorbit foarte mult de această antrepriză de construcții care este deja funcțională din punct de vedere legal în cadrul companiei. Această companie nu dorește, nu a dorit să intre la licitații, cel puțin în următorii ani nu dorește să perturbe piața, dorește doar să finalizeze contractele reziliate care sunt de un impact imediat și mult așteptate de comunitățile locale.

Ne-am dorit noi să construim drumurile naționale, autostrăzi. Ar însemna să intrăm într-un conflict cu piața liberă. Nu ne-am propus acest lucru. Este un semnal cât se poate de limpede. Noi vrem să finalizăm lucrările începute și nefinalizate de către constructorii cărora le-am reziliat contractele. Vor mai fi și alte contracte reziliate pentru că nu vrem să mai stăm în genunchi în fața nimănui. Ne-am săturat de explicații, de intervenții că ”nu ne-ați dat terenul la timp”. Nu este adevărat. Într-adevăr, avem și noi păcatele noastre, însă în momentul în care se dă un ordin de începere, constructorul are front de lucru suficient încât să își desfășoare activitatea”, a declarat Narcis Neaga, la dezbaterile DC Media Group.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *