Copil de 3 ani ajuns la spital de la grădiniță, după ce a înghițit o substanță

Un copil în vârstă de trei ani, de la o grădiniță din municipiul Satu Mare, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgență a Spitalului, direct de la grădiniță, unde ar fi înghițit o pastilă de cloramină, scrie presasm.ro

Nefericitul eveniment a avut loc pe data de 7 octombrie, atunci când unul dintre părinții a fost sunat de către o educatoare,  care le-a transmis că minorul a inghițit o “pastilă” de cloramină, scrie sursa precizată.
Părinții au ajuns în scurt timp la grădiniță, l-au luat pe copil și l-au dus la Urgență, unde a fost supus mai multor investigații medicale, dar activitatea personalului medical a fost îngreunată de faptul că nu se știa cu exactitate cu ce substanță a intrat în contact copilul, scrie aceeași sursă.

Conform sursei, personalul didactic cât și părinții micuțului au încercat să stabilească ce s-a întâmplat, deși punctual încă nu se știe nimic. Se presupune că mai mulți copii s-au îmbrăcat pentru a ieși în curte, iar micuțul a scăpat de sub supravegherea personalului didactic. Ar fi ajuns în bucătărie, unde ar fi ”gustat” cloramina, dar fără să înghită o pastilă întreagă.
Cert este faptul că a fost găsit în bucătărie, după circa cinci minute, în timp ce copilul vomita.

Starea de sănătate a micuțului a necesitat trei zile de internare.

O comisie de disciplină a fost constituită, care va analiza situația și care va încerca stabilirea cu exactitate circumstanțele care au dus la producerea acestei situații destul de grave, conform declarațiilor date de directoarea instituției de învățământ, precizează presasm.ro

Cazul nefericit a venit după ce în luna septembrie, a avut loc un alt incident în cadrul aceleași grădinițe, în care un copil de patru ani a fost găsit singur pe stradă în fața instituției de învățământ, în timp ce părinții îl știau în incinta grădiniței.

 

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *