Concedieri masive a angajaților din sistemul bugetar

Concedieri masive în sistemul de stat, este soluția pe care o propune un fost ministru, ca urmare a crizei economice ce se preconizează în viitorul apropiat în România, conform evz.ro

Victor Ponta, fostul prim-ministru, propune într-o postare pe FB o soluție radicală în ce privește angajații din sistemul de stat:

„Azi NU mai sunt bani si Guvernul se imprumuta in fiecare zi / anul viitor NU vor mai fi bani nici macar de imprumut ! Ce facem?

NU sunt de acord sa taiem pensii si salarii ( asta a facut Basescu in 2010 si a gresit ) / NU sunt de acord sa marim TVA, taxe si impozite ( pentru ca distrugem exact economia privata si firmele romanesti – adica exact cei care ne tin in viata acum ) / NU mai ai ce investitii sa tai ca deja le-au taiat Dancila si Teodorovici pe toate!

Singura solutie realista si cu sanse mari de succes este o RESTRUCTURARE radicala a Administratiei Publice (un sistem construit in 1968 de PCR si Ceausescu si inratutatit in fiecare an din 1990)!

Eu cred in aceasta solutie- si cred ca este singura! Dupa atatia ani si atata experienta acumulata ( cu bune si cu rele, cu succese si greseli uriase) stiu ca se poate!”, conform sursei precizate.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *