Comercianți prinși cu găina vopsită

Mai mulți comercianți din Galați, care vindeau carne de pasăre colorată cu o substanță galbenă, pentru a avea aspectul puilor crescuți la curte, au fost prinși de polițiștii locali, amendați și li s-a confiscat marfa pentru a fi distrusă, scrie Mediafax.ro.

Polițiștii au intervenit în piața basarabenilor, din municipiul Galați, după ce mai  mulţi cetăţeni s-au plâns că puii s-au decolorat atunci când au fost pregățiți pentru preparare. În urma raziei organizată de poliţişti, au  fost confiscate 12 kilograme de carne de pasăre, iar comercianții au fost amendați.

„Cantitatea de 12 kg. carne de pasăre a fost ridicată în vederea confiscării şi predată unui operator economic autorizat, pentru distrugere. Persoanele în cauză (…) au fost sancţionate cu amendă în valoare de 500 lei, fiecare. De asemenea, pentru a nu fi sancţionată, la vederea oamenilor legii, o a treia persoana a fugit de la locul faptei abandonând o cantitate de 9,5 kg. carne de pasăre”, a anunţat Biroul de Presă al Poliţiei Locale Galaţi, scrie Mediafax.ro

 

 

sursa foto: glasul-hd.ro

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *