Cioloș despre dublu standard: Dragnea un populist ordinar care știe să speculeze și să manipuleze teme

Dacian Cioloș susține că tema dublului standard nu este o dezbatere lansată de Liviu Dragnea, ci la nivel european de 2-3 ani. Liderul PLUS îl acuză pe peședintele PSD că este un populist ordinar.

„Nu a lansat-o Liviu Dragnea. Liviu Dragnea o foloseste populist, asa cum stie el sa faca. Dezbaterea asta a fost lansata la nivel european, de doi, trei ani. Deloc nu a lansat-o Liviu Dragnea si nici nu sunt standarde ale lui Liviu Dragnea, ci standarde europene. Liviu Dragnea are nevoie de Uniunea Europeana, ca sa elimine standardele duble despre care vorbeste el, nu le poate elimina prin legislatie nationala. Are nevoie de legislatie europeana, care exista.

Asta trebuie spus românilor, ca Liviu Dragnea e un populist ordinar și știe să speculeze și să manipuleze teme care creează frica și care dezbină, asta face Liviu Dragnea. Și foloseste pentru asta, amestecat, inclusiv subiecte europene, într-un stil populist.

Ca să fim clari, dublul standard nu e o temă ridicată de Liviu Dragnea, e o temă deja în discuții la nivel european și pentru care sunt deja soluții la nivel european”, a declarat Dacian Cioloș într-un interviu acordat ziare.com

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *