Cine este femeia misterioasă prezentată ca fiind jandarmul rănit

Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, susține că în imaginile de la spitalul unde a fost internată femeia jandarm agresată la miting apărea colega acesteia, nu tânăra rănită.

„În realitate, femeia prezentată este colega celei agresate. Traumatism coloană cervicală a fost primul diagnostic. Ulterior, în urma investigării computer tomograf, a fost schimbat diagnosticul. Cum v-ați fi așteptat să iasă Ștefania din spital. Erați fericiți dacă ieșea în scaunul cu rotile?”, a spus ministrul de interne.

„În Piață au fost manifestanți pașnici pe care Jandarmeria i-a acoperit cu gaze. Au fost doar 2-3 violenți. Procurorul prezent în Piață a notat că, în jurul orei 16.00, aproximativ 1.000 de persoane se manifestau violent la adresa protestatarilor pașnici, cât și a jandarmilor. Altă manipulare. Cei doi jandarmi lăsați în urmă. Jandarmii făceau parte dintr-o trupă menită să intervină în zona fast food, în urma unui apel la 112. Tânăra a căzut. Colegul ei a încercat să o ajute să se ridice”, a mai precizat Carmen Dan.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *