Cine este blonda care a intrat dezbrăcată pe teren, la finala Ligii Campionilor? (VIDEO)

Finala Ligii Campionilor, Tottenham – Liverpool, din Madrid a avut parte și de momente mai puțin așteptate. În minutul 20 al partidei câștigate de echipa pregătită de Jurgen Klopp cu scorul de 2-0, pe teren a pătruns fomodelul Kinsey Wolanski, îmbrăcată sumar, într-un costum de baie, conform Mediafax.

Fără emoții și cu zâmbetul pe buze frumoasa blondă a dus la bun sfârșit planul pus la cale alături de iubitul ei, Vitaly Zdorovetskiy. Acesta deține un canal cu filme pentru adulți pe youtube, Vitaly Uncensored , care are peste 10 milioane de urmăritori. Scopul apariției lui Kinsey Wolanski pe Wanda Metropolitano a fost pentru a face și mai multă publicitate afacerii pe care o deține partenerul ei.

Liverpool, noua regină a Europei! Cormoranii’ s-au impus, în finala Champions League, cu 2-0, în fața celor de la Tottenham.

Mândră de ceea ce a realizat, tânăra în vârstă de 22 de ani a postat pe contul ei de socializare momentul intrării pe teren și cum a fost escortată de stewarzi. Explicația fotomodelului a fost: „Viața este pentru a fi trăită, să faci lucruri nebunești, pe care ți le vei aminti mereu”.

În plus, Kinsey Wolanski a postat și o poză în care este ea priviă de jucătorul lui Tottenham, mijlocașul Harry Winks: „Oare i-am distrat atenția numărului #8 prea mult?”.

Iubitul lui Kinsey Wolanski și-a trecut și el în CV o „apariție” în fotbalul internațional. Vitaly Zdorovetskiy a pătruns pe teren în finala Cupei Mondiale din 2014, dintre Germania și Argentina. Acţiunea lui Vitaly a fost premeditată, acesta își anunțase fanii de pe Twitter cu o zi înainte de marea finală: „Ne vedem mâine la TV. Germania vs Argentina”

Sursa foto: Sputnik

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *