Cinci români au violat o adolescentă în Marea Britanie

Cinci muncitori români de la o fermă din Marea Britanie au fost condamnați la câte zece ani de închisoare cu executare pentru viol. Aceștia au luat pe sus o adolescentă din fața unui club, au dus-o într-o parcare ferită și au violat-o pe rând. În plus, au și filmat tot cu telefonul, iar aceste imagini au constituit probă în dosar, relatează Daily Mail.

Cei cinci atacatori – Florin Calin (20 ani), Dorel Diaconu (23 ani), Oprea Dobre (18 ani), Alexandru Dobrin (18 ani) și Marius Dobrin (24 ani) – au fost condamnați la câte 10 ani de închisoare fiecare pentru două fapte de viol – penetrare vaginală și orală.

Vezi și: Raportul Inspecţiei Judiciare cu privire la aplicarea protocoalelor scoate la iveală detalii despre colaborarea dintre procurori şi ofiţerii de informaţii. 

Potrivit anchetatorilor, victima fusese abordată în club de Marius Dobrin, care a început să danseze cu ea și să flirteze. „Nu s-a dezlipit de ea deloc pe tot parcursul serii iar victima părea să fie foarte ametiță”.

Potrivit imaginilor de pe camerele de supraveghere din zona clubului, agresorul o ajută pe victimă să aprindă o țigară și îi pune o haină pe umeri. Ceilalți patru agresori apar în urma lor, la scurtă distanță.

De aici, tânăra a fost dusă într-o parcare și violată. Ulterior, cei cinci români au adus-o pe victimă înapoi în oraș, iar un localnic a auzit „două țipete”. Pe lângă condamnări, cei cinci români vor apărea în registrul agresorilor sexuali pentru o perioadă de 12 ani și a fost recomandată deportarea lor în România.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *