Celtic Transilvania – în TOPUL festivalurilor care nu trebuie ratate în 2019!

Peste o lună de zile până la debutul Festivalului Celtic Transilvania 6! Vor fi din nou 3 zile şi 3 nopți de neuitat pe platoul de lângă Băile Figa, cu multe concerte rock, heavy metal sau folk, cu o mulţime de activităţi în satul celtic şi multe alte surprize…!

Festivalul Celtic Transilvania – aflat în topul festivalurilor care NU trebuie ratate în această vară– un eveniment complex, unic în România şi în estul Europei, ne propune şi în acest an (pe 19, 20 şi 21 iulie) câteva concerte extraordinare, activitățile de reconstituire istorică a perioadei celtice transilvănene, muzică folk, rock și metal.

Va fi un eveniment la care poate participa gratuit întreaga familie, de la nepoți, la bunici, iar expozițiile cu vânzare și atelierele interactive, dar și concursurile cu premii sau lansările de carte – sunt doar câteva dintre surprizele cu care organizatorii ne vor delecta şi în acest an.

Festivalul Celtic Transilvania are şanse să devină exact minivacanța pe care o meritați, vacanţa în care să vă relaxaţi și să te bucuri de un cadru natural de excepție, participând la activități educative şi distractive de excepție.

Şi-au anunţat prezenţa în concert, trupele GOD (România), CRUACHAN (Irlanda), WAYLANDER (Irlanda), LUX PERPETUA (Polonia), KILLSORROW (Polonia), DRAKENS ORDEN (Italia), GJELDRUNE (Rusia), AETHER (Polonia), DYRNWYN (Italia),  UNTOLD FAITH (România),  LAGERSTEIN (Australia),  E-AN-NA (România) care vor prezenta publicului un album nou a cărui lansare va avea loc pe data de 19 iulie 2019, la Festivalul Celtic Transilvania!

Pe scenă vor urca şi cei de la SUR AUSTRU (România),  SKILTRON (Argentina), KYLFINGAR (Ungaria), WHY CAT, WHY? (România), ADAMO CADUCO (România), LUCKY THIRTEEN (România), NAMELESS HORIZONS (România), BEAUTY AND THE RAT (România).

De scenele de reconstituire istorică se vor ocupa cei de la OMNIS BARBARIA (România), AMICII MUZEULUI (România), TERRA CELTICA (Polonia), CASTRVM NOVIS (România), TERRA DACICA AETERNA (România).
6. PRO ANTICA (Polonia), HARJIS REBORN (Polonia) şi GETO-DACII DIN MOLDOVA (România).

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *