Cel puţin 12 persoane au decedat, inclusiv atacatorul, în urma unui atac armat în oraşul american Virginia Beach

Cel puţin 12 persoane au decedat, inclusiv atacatorul, în urma unui atac armat care a avut loc vineri după-amiază la un centru municipal din oraşul american Virginia Beach, a anunţat poliţia, citată de presa locală.

Un purtător de cuvânt al Poliţiei din Virginia Beach a declarat că un individ a deschis focul în incinta unei clădiri a centrului municipal din localitate, care se află în apropierea sediului primăriei.

James Cervera, șeful Poliției din Virginia Beach, a spus că atacatorul a tras „la întâmplare” în persoanele aflate într-o clădire din centrul municipal. Oficialul a adăugat că atacatorul a fost împușcat mortal de ofițerii de poliție.

„Aceasta este cea mai devastatoare zi din istoria (orașului) Virginia Beach”, a declarat primarul Robert M. Dyer la o conferință de presă.

Potrivit oficialilor americani, atacul a fost comis de un angajat în vârstă de 40 de ani, care în ultimele săptămâni a cumpărat mai multe arme de foc.

Potrivit primelor informații,  atacatorul ar fi vrut să se răzbune pentru că ar fi fost concediat, potrivit The Wall Street Journal.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *