Ce s-a întâmplat, de fapt, în noaptea în care a fost ucis interlopul Emi Pian

Moartea interlopului Emi Pian pare a fi una învăluită în mister, iar rudele acestuia au o versiune diferită față de ceea ce se știa în spațiul public.

Fratele lui Emi Pian susține că totul a fost un mare complot în lumea interlopă pentru eliminarea lui Emi Pian, în timp ce vărul răposatului explică faptul că totul a pornit de la o glumă, nicidecum de la bani.

Fratele lui Emi Pian, Elvis Pian, acuză că liderul clanului Duduianu a fost asasinat la comandă. Ba mai mult, acesta crede că mai mulți lideri mafioti s-au înteles să-l lichideze pe șeful Duduienilor.

„Faptul că a fost arestat băiatul ăla reprezintă dreptate? Da, să-l aresteze și pe el și pe cei care l-au pus să-l omoare, el a fost pus, vă spun sincer… crima a fost la comandă, premeditată, a fost vorbită din urmă, trebuie pe Emi să-l executam… a dat bani la oamenii din lumea lui cu camăta, a făcut pușcărie, pentru asta a plătit”, a spus Elvis Pian, informează Antena 3.

George, vărul liderului clanului Duduianu susține că știe adevăratul motiv pentru care Emi Pian a plătit cu viața. Acesta povesteşte că în acea seară nu se juca barbut, ci poker, iar motivul încăierării nu a fost de bani, ci de la „o glumă proastă”.

„Emi Pian e vărul meu dar, fiind mai mare, cam de-o seamă cu tata, eu îi spun unchi. N-a pornit nici o belea de la nici un fel de barbut. Nu se juca barbut în casa aia, se juca poker. N-a fost vorba de nici o sumă de 300.000 euro. Toată beleaua s-a pornit de la o glumă. S-a făcut o glumă mai aiurea și asta a fost toată discuția. De aici a pornit toată cearta.

Nu cred că va reacționa absolut nimeni în nici un fel. Dreptate o să facă legea. Dumnezeu e sus și o să aibă grijă de toată lumea. Război cu pumnul nu se mai face nicăieri”, a explicat George Pian pe vlogul său.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *