Ce politicieni au fost la mitingul din faţa Guvernului?

Mulți politicienii au fost prezenţi sâmbătă în Piaţa Victoriei, la mitingul Diasporei. Mihail Neamţu a fost apostrofat de oamenii din piaţă pentru că a venit să facă politică, în timp ce Rareş Bogdan s-a oprit să felicite oamenii. Nu au putut lipsi nici Florin Cîţu, Cossete Chichirău, Vlad Voiculescu, Stelian Ion, Eugen Tomac sau Violeta Alexandru.

Mihail Neamţu a fost apostrofat, în timpul manifestaţiei ce marchează un an de la protestele din 10 august 2018. Acesta strângea semnături pentru candidatura sa la prezidenţialele din toamnă. „Faceţi campanie electorală?” „Nu facem politică, nu strângem semnături”, l-au certat oamenii pe Neamţu.

„Vă mulţumim că rezistaţi de doi ani şi jumătate. dacă nu eraţi, lucrurile nu ar fi arătat aşa pe 26 mai şi astăzi. Vedeţi cum stau ascunşi? Pentru că au 15%. Atunci c âând aveau 50% credeau că pot săă călărească România”, le-a spus Rareş Bogdan, europarlamentar PNL, celor prezenţi.

De asemenea, Florin Cîţu, senator PNL; a făcut un live pe Facebook: „Am trecut printr-o mulţime de jandarmi şi niciodată nu m-am simţit atât de nesigur. O senzaţie urâtă să nu ai încredere în forţele de ordine în propria ta ţară”.

 

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *