Ce a păţit o femeie după o aventură cu un bărbat cu 11 ani mai tânăr

O femeie de 41 de ani, din Târgoviște, județul Dâmbovița, a fost șantajată și amenințată timp de mai multe luni, de către un bărbat cu care a avut o relație extraconjugală. Bărbatul în vârstă de 30 de ani a fost reținut de polițiști, duminică, pentru șantaj, hărțuire, amenințare și distrugere, transmite Mediafax.

Citește și: Lovitură primită de SRI

Potrivit IPJ Dâmbovița, duminică, polițiștii din Târgoviște l-au reținut pentru 24 de ore pe un bărbat de 30 de ani, din localitate, bănuit de șantaj, hărțuire, amenințare și distrugere.

Timp de mai multe luni, bărbatul i-ar fi trimis unei femei căsătorite, cu care a avut o aventură, mesaje de amenințare ca să o determine să reia relația, a amenințat-o cu un cuțit și a zgâriat mașina soțului femeii.

„În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că în perioada august 2018 – martie 2019 ar fi postat pe o rețea de socializare și de pe diverse posturi telefonice mai multe mesaje de amenințare la adresa persoanei vătămate, o femeie de 41 de ani, din Târgoviște, și a familiei acesteia”, arată sursele citate.

Cercetările au scos la iveală și faptul că pe 28 aprilie ar fi distrus un autoturism, iar pe 23 septembrie ”bănuitul ar fi amenințat femeia cu un obiect ascuțit-tăietor pentru a o determina să reia relația extraconjugală”, potrivit reprezentanților IPJ Dâmbovița.

Sursa foto: antena3

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *