Candidatul de primar al Constanței din partea USL în alegerile de luna viitoare ar fi obținut prin metode „neortodoxe” o garsonieră de la ANL

Newsweek România a publicat o anchetă bombă despre deputatul USR Stelian Ion. Candidatul de primar al Constanței în alegerile de luna viitoare ar fi obținut prin metode „neortodoxe” o garsonieră de la ANL.

Pentru a pune mâna pe garsonieră, Stelian Ion ar fi încălcat de cel puțin patru ori legea, crescându-și în mod fraudulos punctajul.

Se întâmpla pe vremea când politicianul de astăzi era un tânăr avocat, apropiat de tabăra fostului primar PSD Radu Mazăre. Pentru a pune mâna pe garsonieră, Stelian Ion a încălcat de cel puțin patru ori legea, crescându-și în mod fraudulos punctajul. Unele dintre nereguli puteau fi sancționate chiar penal, dacă o anchetă ar fi fost efectuată la vremea respectivă. Jurnaliștii au prezentat documentele din dosarul pe care Stelian Ion l-a depus în anul 2004 la Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public și Privat (RAEDPP) Constanța, instituția responsabilă cu evaluarea solicitanților de locuințe ANL.

Coincidență sau nu, mama lui Stelian Ion lucra în cadrul instituției unde se depuneau actele. Deputatul a mărturisit că ea a fost cea care l-a încurajat:

„Depune mamă și tu, poate ai și tu, pe undeva noroc!” îi zise mama lui.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *